EMEK ENGEL TANIMAZ
EMEK ENGEL TANIMAZ

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık tarihinde kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek amacı ile belirlenen bugünde, gerek sosyal yaşamda gerekse iş yaşamında kendilerine çok zor yer bulan ve yaşamın birçok alanında çeşitli "engeller" ile karşılaşan engelli yurttaşların sorunları dile getirilip, çözüm arayan etkinlikler düzenlenir.

Sendikamız Yönetim Kurulu'nun mesajında hayatın her anında hepimizin birer engelli adayı olduğumuza dikkat çekilirken şu ifadelere yer verildi: “Hayatın her anında hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmayalım. Engelli kardeşlerimizin, hayatla mücadeledeki azim ve cesaretleri bize her zaman ilham kaynağı olmuştur. Bizde Türk Metal olarak, başta engelli üyelerimiz için olmak üzere, sadece 3 Aralıkta değil, daima, tüm engellerin karşısında, engellilerin hayat mücadelelerinde yanlarında olacağız.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol