DİLER, RESA VE YAZICI'DA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
DİLER, RESA VE YAZICI'DA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Türk Metal’in, Diler Demir Çelik Endüstri ve Ticaret Anonim Şirketi, Resa Demir Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Yazıcı Demir Çelik San ve Turizm işyerlerinde çalışan üyelerimizi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, 18 Ocak 2022 Salı günü sendikamız Genel Merkezinde gerçekleştirilen son oturumda anlaşmayla sonuçlandı.

Gebze Dilovası ve İskenderun 1 Nolu Şubelerimizin örgütlü olduğu işyerleri için yapılan müzakerelerde anlaşmazlık konusu tüm maddeler üzerinde uzlaşmaya varılarak, nihai anlaşma tutanakları imza altına alındı.

Toplantıya Türk Metal, Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal’ın başkanlığında, Gebze Dilovası Şube Başkanımız İsmail Çiçek, İskenderun 1 Nolu Şube Başkanımız Çakır Varan, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Genel Merkez TİS Dairesi Başkanımız Mahsun Turan ile TİS Uzmanlarımızdan oluşan bir heyet ile katıldı. İşveren tarafını ise Av. Gökhan Bilgin, Ergin Özgür Akpınar, Seçkin Çiçek, Bülent Yalabaçoğlu, Cem Kavaz ve Arif Yıldırım’dan oluşan bir heyet temsil edildi. 

1 Eylül 2021 tarihinden geçerli iki yıllık sözleşmenin Resa, Diler ve Yazıcı işyerlerinde çalışan üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol