DELPHİ EMEKÇİLERİNDEN YOĞUN İLGİ
DELPHİ EMEKÇİLERİNDEN YOĞUN İLGİ

Delphi emekçileri Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın ziyaretinde sevgi gösterisinde bulundu. Delphi emekçilerini tek tek tezgahları başında ziyaret eden Kavlak; vardiyada bulunan tüm emekçilerle el sıkışarak sözleşme süreci hakkında ayrıca bilgi verdi.


Delphi emekçileri Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın ziyaretinde yoğun bir sevgi gösterisinde bulundu. Delphi emekçilerini tek tek tezgahları başında ziyaret eden Kavlak; vardiyada bulunan tüm emekçilerle el sıkışarak sözleşme süreci hakkında ayrıca bilgi verdi. Genel Başkanımız Kavlak’ın fabrikaya girişi sırasında üzerlerindeki yazılı tişörtlerle karşılayan Delphi emekçileri “görsel bir şölen oluşturdu”…

Genel Başkan Yardımcımız Mesut GEZER ve Bursa 3 Nolu Şube Başkanımız  Zafer ÖZTÜRK'ün de hazır bulunduğu ziyarette İlk önce temsilciliğe gelen Kavlak’a 6 Mart’taki 18. Kadın İşçiler Kurultayı’nda topluca çekilmiş fotoğrafın çerçevesi hediye edildi. Delphi emekçilerinin sendikal aidiyetlerinin çok yüksek olduğunu kaydeden Kavlak; bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kavlak son olarak iş yeri ziyaretinde Delphi yönetimi ile bir araya geldi. Delphi İşyeri Genel Müdürü Cenk Doğru, İnsan Kaynakları Direktörü Nilüfer Birdal, Bursa Fabrika Müdürü Şevki Eren Oruğ ile Delphi'yi ve TİS'i konuştu.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol