ÇORLU ŞUBEMİZ TRAKYA’YAGÜÇ KATACAK!
ÇORLU ŞUBEMİZ TRAKYA’YAGÜÇ KATACAK!

Bütün metal işçileri Türk Metal Sendikası’nın çatısı altında toplanmaya devam ederken, 31. Şubemiz Çorlu Şubesi’ni de açmış bulunuyoruz. Bütün metal işçilerine hayırlı uğurlu olsun.


Türk Metal Sendikası’nın örgütlenmiş olduğu iş yerleri daha önce Çerkezköy şubemize bağlı olarak faaliyetlerini sürdürüyorlardı. Ancak örgütlü iş yerleri sayımızla beraber üye sayımızdaki artış Çorlu’da bir şube açmamızı zorunlu hale getirdi. Tekirdağ, Silivri, Çorlu, Lüleburgaz bölgelerindeki metal işçileri artık Çorlu Şubemize bağlı olarak sendikamıza üye olacaklar.

Çorlu Şubemizin açılışı sebebiyle Çerkezköy’de Genişletilmiş Temsilciler Meclisi Toplantısı düzenlendi. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Genel başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım, Çerkezköy Şube Başkanımız Murat Koçak, Çorlu Şubesi Müteşebbis olarak belirlenen yönetimde Şube Başkanı Baki Polat ve Çorlu şubemize bağlı iş yerlerinin temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; “Çorlu Şubesi ile artık Trakya yarımadasında daha güçlü ve daha büyük olacağız. Metal işçilerinin umudu ve güvencesi Türk Metal Çorlu bölgesindeki metal işçilerinin tek çatısı olacak. Şubemiz bütün metal işçileri ve çalışma hayatına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol