COMPONENTA EMEKÇİLERİNDEN BİRLİK GÖSTERİSİ
COMPONENTA EMEKÇİLERİNDEN BİRLİK GÖSTERİSİ

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Bursa Orhangazi'de Componenta işyerini ziyaret ederek üyelerimiz ile bir araya geldi. Sözleşme sürevci hakkında üyelerimize detaylı bilgilendirme yaptı.


Genel başkanımız Pevrul Kavlak Bursa’da iş yerleriniz gezmeye devam ediyor. Componenta emekçileri ile bir araya gelen Kavlak; "Çorludan başlayarak örümceğin ağ ördüğü gibi mücadelemizi örüyoruz, örgütlüyoruz…  Bugün Bursa Orhangazi'deyiz… Sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum, sizler sendikanızın yanında olduğu sürece fitneye fesada müsaade etmediği sürece kazanan yine siz olacaksınız” dedi.. Sözleşme sürecimiz hakkında detaylı bilgi veren ve soruları cevaplayan Kavlak, kısımları bir bir gezdi ve üyelerimizle tek tek el sıkıştı.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer ve Gemlik Şube Başkanımız Kemal Durmaz refakat etti. 

Fabrika Müdürü Sabri Özdemir, İnsan Kaynakları Direktörü Alper Çeltek ve İnsan Kaynakları Müdürü Cem Beyaz ile bir araya gelen Kavlak, sözleşme süreci ve Compeneta işyerimizin genel durumunu konuştu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol