BURSALI ÜYELERİMİZ TERÖRE LANET YAĞDIRDI
BURSALI ÜYELERİMİZ TERÖRE LANET YAĞDIRDI

3 Eylül Tarihinde Bursa Kent Meydanında gerçekleştirilen Teröre Tepki Mitinginde binlerce üyemiz ellerinde teröre karşı birlik ve beraberlik duruşu sergileyerek teröre tepki gösterdi.


02 Eylül’de, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde şehit düşen 10 Mehmetçik için; 03 Eylül saat 16.30 da Türk-İş’imizin ve Hepimiz Mehmet’iz Güç Birliği Platformunun çağrısı üzerine Bursa Kent Meydanı’nda büyük bir yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe 5 bin Bursalı, ellerinde Türk Bayrakları ile katıldı. Kent Meydanı’nda başlayan yürüyüşe çok sayıda örgütlü olan işyerlerimiz, vardiya çıkışlarından gelerek katıldı. 5 Bursa Şubemize bağlı iş yererimizde çalışan üyelerimizin yoğun olarak destek verdiği yürüyüş Atatürk Anıtına kadar devam etti. Terör örgütüne lanet yağdıran ve teröristlerin aleyhine slogan atan vatandaşlara araçlar da kornalarıyla destek verdi.

Mitingde Türk-İş 8.Bölge Temsilcisi Sabri Özdemir de bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında özetle şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Beytüşşebap’ta yaşanan gelişmelerin, Türkiye’yi ve Türk Milleti’ni ‘tuzağa düşürmek isteyen çevrelerin’ oyunu olduğundan şüphe duymamaktadır. Dolayısıyla, hem devlet, hem millet, hem de demokratik kişi ve kuruluşlar olarak, seslerimizin çatlamasına izin vermeden teröre karşı milli mücadele için birlik içinde olmanın zamanı gelmiştir. Bu konuda kaybedilen bir saniye bile, terörün ve teröristlerin, onlara destek verenlerin ekmeğine yağ sürecektir” dedi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol