BURSA'DAN MESS'E 15 BİN İŞÇİ İLE MESAJ
BURSA'DAN MESS'E 15 BİN İŞÇİ İLE MESAJ

Daha insanca bir yaşam için, emeklerinin karşılığı, alınterlerinin hakkı için Bursa'da 15 bin metal işçisi MESS'in uzlaşmaz tutumunu protesto etti.


Bursa Şubelerimize bağlı yaklaşık 15 bin metal işçisi daha insanca bir yaşam, emeğinin karşılığını, alım terinini hakkını alabilmek için Bursa Kent Meydanında toplandı.

MESS'in % 4.6 lık kabul edilemez zam teklifini protesto eden metal işçileri Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'ın konuşması ile büyük coşku içinde "Ey MESS Şaşırdın, Sabrımızı Taşırdın" diyerek Bursa'dan MESS'e çok güçlü bir mesaj ilettiler.

Genel Başkanımız Kavlak konuşmasında işverenlere seslenerek;

"Ürettiğimiz her üründe  alınterimiz var, emeğimiz var. Biz bugün buraya hakkımızı aramaya geldik." diye seslendi. 

Genel Başkan Yardımcımız Mesut GEZER ve Gemlik Şube Başkanımız Kemal DURMAZ'in de hazır bulunduğu ziyarette meydanda toplanan işçiler "Başkan Nerede Biz Oradayız", "Başkan İlerle, İşçiler Seninle", "Türk Metal Türk Metal , Güçlü Güçlü Türk Metal", "Hey MESS Şaşırdın, Sabrımızı Taşırdın" slonganlarını attılar.

Ayrıca "Üretmek Kazanmak Kazandırmak İstiyoruz", "Tek Bilek Tek Yürek Yanınızdayız Başkanım", "Şalter İnecek Bu İş Bitecek" yazılı dövizler taşıdılar.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol