BURSA’DAKİ EVİMİZİN TEMELLERİ ATILDI
BURSA’DAKİ EVİMİZİN TEMELLERİ ATILDI

Bursalı metal işçilerinin sosyal tesis özlemi sona erdirecek, tesislerimizin temeli Genel Başkanımız Pevrul Kavlak tarafından atıldı.


Bursa Şubeleri Genişletilmiş Temsilciler Meclisi toplantısı sonrası Bursa Şubelerimizi de içinde yer alacağı sosyal tesislerinin temeli atıldı. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak tarafından atılan temel atma töreni öncesi kurban kesilerek, dualar edildi. Daha sonra Genel Başkanımız Kavlak, törende yer alan işçilere hitaben bir konuşma gerçekleştirerek tesisin üyelerimizin sosyal ihtiyaçlarına hizmet etmesinin yanı sıra Bursa’daki şubelerimiz bir araya getireceğini söyledi.

Kavlak, konuşmasının ardından tesislerin temel atma törenini gerçekleştirdi. Törende Genel Başkanımız’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Genel Mali Sekreterimiz İsmail Dursun, şube başkanlarımız ve çok sayıda metal işçisi katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol