Bozüyük Şubesi 4.Olağan Genel Kurulu
Bozüyük Şubesi 4.Olağan Genel Kurulu

 

 

Türk-İş Genel Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak Bozüyük’ten metal işçilerine seslendi: “Biz, Türk Metal olarak, bugüne kadar, sağlam ve dik duruşunu koruyan bir sendikayız... Bizim gücümüzün kaynağı sizlersiniz” dedi.

26 Şubat Pazar Günü yapılan Bozüyük Şubesi 4. Olağan Genel Kurulunda açış konuşmasını yapan Türk-İş Genel Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Türk Metal’in; sağlam ve dik duruşunu koruyan bir sendika olduğunu ve bu sağlamlığın ve dik duruşun arkasında ise metal işçilerinin olduğunu belirterek, “Hep birlikte oluşturduğumuz büyük ve güçlü Türk Metal dayanışması sayesinde bugünlere geldik” dedi.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak konuşmasının devamında; Bugün, vizyonuyla, misyonuyla sendikacılıkta bir markayız… Biz, dünyada yaşanan gelişmelere karşı, çalışanların fikri bakımdan daha donanımlı olması gereğinden hareketle, eğitimlere hayati derecede önem veren bir sendikayız... Biz, “ille de örgütlenme”, inadına örgütlenme” diyerek son genel kuruldan bu yana 25 bin metal işçisini daha Türk Metal’de kenetleyen bir sendikayız… Biz, çalışanlardan toplanan aidatın zerresine leke getirmeden, bu aidatları sosyal ve kültürel hizmet ve yatırım olarak, çalışanlara, onların eş ve çocuklarına sunan bir sendikayız… Biz, varlığını metal işçilerine borçlu olan ve bu borcun ödeme koşulunu, metal işçilerine, eşlerine ve çocuklarına hizmet olarak gören bir sendikayız… Biz, çağı seyreden değil, çağın önünde koşan,  değişimde öncü bir sendikayız… Yatırımlarımızla, hizmetlerimizle, eğitimlerimizle, anlayış ve uygulamalarımızla, bugün Türk Sendikal Hareketi bakımından ‘örnek’ bir sendikayız… Biz,  iktidar olsun, muhalefet olsun her partiye aynı mesafede olan bir sendikayız… Biz,  cumhuriyet, devlet, millet ve demokrasi gibi en temel değerleri aklında ve yüreğinde kutsal bir emanet olarak taşıyan ve koruyan bir sendikayız… Biz, Türk Metaliz” dedi.

Bozüyük Şube Başkanı Cemal Güney, Türkiye’de ki çalışma hayatı ve sendikamız faaliyetleri ile ilgili kısa değerlendirmeler yaptığı konuşmasında, “Bilecik ilimizin gelişmesi için yatırım teşviki alan iller arasına eklenmesi gerekir” dedi.

Genel Kurul Divan Başkanlığını Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Divan Başkan Vekilliğini ise Genel Teşkilatlandırma Sekreterimiz İsmail Dursun yaparken, Genel Kurula Genel Sekreterimiz Muharrem Aslıyüce, çok sayıda şube başkanı ve yöneticisi ile işveren temsilcileri katıldı.

Genel Kurul sonucunda Cemal Güney Şube Başkanlığına, Dinçer Uluışık Şube Sekreterliğine ve Erol Arslan Şube Mali Sekreterliği görevine seçildi.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol