BMC EMEKÇİLERİ İÇİN KİTLESEL BASIN AÇIKLAMASI
BMC EMEKÇİLERİ İÇİN KİTLESEL BASIN AÇIKLAMASI

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak BMC emekçilerinin emek ve ekmek yürüyüşü dolayısıyla 25 Şubat tarihinde yoğun bir katılımla Çukurova Holding önünde kitlesel basın açıklaması yapacak!


BMC emekçilerinin Ankara’da Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ile birlikte düzenledikleri TÜRK-İŞ’in de destek verdiği kitlesel basın açıklamalı eylemden sonra İstanbul’a gelen grup burdaki BMC emekçileri grubu ile buluştu.

İstanbul’da bir araya gelen BMC emekçileri 25 Şubat tarihinde topluca Çukurova Holding önünde eylem yapacaklar. Burada Genel Başkanımız Pevrul Kavlak bir basın açıklaması yaparak önemli açıklamalarda bulunacak. Eyleme bütün BMC emekçilerine destek vermek isteyenler davetli.

BMC emekçileri Pazar günü itibari ile Çukurova Holding önünde kitlesel basın açıklaması yaptılar. BMC emekçileri topluca Gangnam Sytle müziği eşliğinde soyunarak eylemlerini sürdürdüler. Medyanın kendilerine yeteri kadar yer vermemesini de eleştiren 1200 BMC emekçisi  destek verenleri alkışladılar.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol