BİZ BİRBİRİMİZE GÜVENİYORUZ
BİZ BİRBİRİMİZE GÜVENİYORUZ

İş yerleri ziyaretleri devam ediyor. Genel Başkanımız Kavlak, Salı günü itibari ile Siemens’te idi. Üyelerimizle bir araya gelen Kavlak’a Siemensli emekçiler  ‘sizin bize güvendiğiniz gibi biz de size güveniyoruz’ dediler.


MESS ile uyuşmazlık zaptının tutulmasından sonra büyük işyerlerine Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Kavlak, Salı günü itibari ile Siemens’e geldi. Siemens’te üyelerimizle buluşan Kavlak’a Siemensli emekçiler  ‘sizin bize güvendiğiniz gibi biz de size güveniyoruz’ diyerek sözleşme sürecinde Türk Metal’e tam destek verildiğini bildirdiler. Genel Sekreterimiz Yücel Yücel ve İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil Faki Erdal’ın da eşlik ettiği ziyarette Kavlak ilk olarak Siemens sendika temsilcilik odasına geldi. Burada bir konuşma yaparak sözleşmenin seyri konusunda detaylı bilgiler sundu. Konuşması sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilen Genel Başkanımız Kavlak’a birlik, beraberlik ve güven mesajı verildi.

Genel Başkanımız Kavlak daha sonra atölyeleri gezerek üyelerimizle tek tek tokalaştı. Yaklaşık 1000 emekçi ile tokalaşan Kavlak her atölyenin girişinde çiçeklerle karşılandı.

Çay salonunda 200 Siemensli emekçiye hitap eden Kavlak bu sözleşme döneminde insanca yaşayacak bir sözleşme istediklerini dile getirdi. Bunun için Sendikamız Türk Metal’in etrafında kenetlenmemiz gerektiğini ifade eden Kavlak “bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız” dedi.

Genel Başkanımız Kavlak; Siemens İnsan Kaynaklarından Endüstri Mühendisi –Direktör Nurer Yüksel ve Personel İşleri Birim Müdürü Akın Gümüş’ü ve son olarak Siemens Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Hüseyin Gelis’i de ziyaret etti. Ziyaretlerinde MESS Toplu Sözleşme sürecimiz ve Siemens konuşuldu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol