Bir Değil, On Değil, Bin Değiliz, Biz Yüz Binleriz
Bir Değil, On Değil, Bin Değiliz, Biz Yüz Binleriz

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; Çerkezköy 10. Genel Kurulu açış konuşmasında Türk Metal’in büyük ve güçlü teşkilat yapısına vurgu yaptı; “Bir değil, on değil, bin değiliz, Biz yüz binleriz... Biz, tek yüreğiz, tek bileğiz. Vurduğumuz yerden ses getiririz” dedi…


Çerkezköy 10. Olağan Genel Kurulu Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın katılımıyla gerçekleşti. Genel Başkanımız Kavlak yaptığı açış konuşmasının sonunda Türk Metal Sendikası’nın yaptığı hizmetleri sıraladı, Türk Metal’in gücünü üyelerinden aldığının altını çizen Genel başkanımız Kavlak; konuşmasının sonunda; şunları ifade etti:

"Biz, cumhuriyet, devlet, millet ve demokrasi gibi en temel değerleri aklında ve yüreğinde kutsal bir emanet olarak taşıyan ve koruyan bir sendikayız.

Biz, Türk Metaliz.

Biz,  Çerkezköy’deyiz, İstanbul'da, Bursa'yız. İzmir'de, Ankara'da, Kayseri'deyiz.

Biz, nerede metal işçisi varsa ordayız.

Biz mücadeleyiz,

Biz dayanışmayız.

İnsana sevgiyiz, emeğe saygıyız.

Ahmet'iz, Mehmet'iz, Ayşe'yiz, Fatma'yız, Dostuz, kardeşiz, arkadaşız...

Bir değil, on değil, bin değiliz,

Biz yüz binleriz...

Biz, tek yüreğiz, tek bileğiz.

Vurduğumuz yerden ses getiririz..."

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak konuşmasını dinleyen delege ve misafirlerin yoğun alkış ve sloganlarıyla tamamladı.

Genel Kurul başlangıcında söz alan Çerkezköy Şube Başkanımız Murat Koçak ise örgütlenmenin önemine dikkat çektikten sonra “Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak; metal işçisi üyelerimizin iş yerlerinde, en iyi çalışma koşullarını oluşturmanın yanı sıra; onların, aile olarak da, daha yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını sağlamak temel amacımız olmuştur” dedi ve Şubemiz, bu ulvi amaç doğrultusunda yılmadan, usanmadan çalışmaya devam edecektir! Diye sözlerine ekledi.

Delegeler adına konuşan BSH iş yerinden Pınar Güzel ve Hema İş yerinden Aykut Can Türk Metal’in Sendikası ile hep birlikte büyük ve güzel işlere imza atacaklarını dile getirdiler.

İşverenlerden söz alan Hüppe AŞ Genel Müdürü Ömer Kalender de “Türk Metal ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını, iş yeri barışı, huzuru ve istikrar için sendikanın şart olduğunu, Türk Metal’in de büyük hizmetler gerçekleştirdiğini” ifade etti.

Çerkezköy Şubemizi bağlı işyerlerinden 8 delege bir şiirle sunum yaparak büyük alkış aldı.

Çerkezköy Şubesi 19. Olağan Genel Kurulu Divan Başkanlığın Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Divan Başkan vekilliğini Genel Mali Sekreterimiz Mehmet Soyupek yaptı.

Genel Kurula tek listeyle gidilirken, Murat Koçak Şube Başkanlığına, Melek Tarak Şube sekreterliğine, Yılmaz İnce Mali Sekreterliğine getirildi.

 

 

 

 

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol