AYDIN MENDERESSON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
AYDIN MENDERESSON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in oğlu Aydın Menderes, 65 yaşında yaşamını yitirdi. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak yayınladığı mesajda, ''Eski Başbakanlarımızdan Adnan Menderes'in oğlu Aydın Menderes’e Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.'' dedi.


\011Eski başbakanlardan Adnan Menderes'in oğlu Aydın Menderes, bağışıklık sistemindeki sorunlar nedeniyle 25 Kasım'dan beri tedavi altında olduğu Ankara Atatürk Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

\011Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Bozkurt, Aydın Menderes'in 23 Aralık Cuma günü saat 20.30'da yoğun bakım ünitesinde vefat ettiğini bildirdi.

Yapılan ilk tetkik ve değerlendirme sonucunda, derin ven trombozu, pulmoner tromboemboli, pnömoni ve buna bağlı solunum yetmezliği tanıları konan Menderes'in takip ve tedavi altına alındığını belirten Bozkurt, şunları kaydetti: 
“Solunum kaslarında yetmezlik nedeniyle solunum cihazına bağlanmış ve daha sonraki takiplerinde gelişen çoklu organ yetmezliği ve bunlara ilaveten septik şok tablosuyla Sayın Aydın Menderes, 23 Aralık 2011 tarihinde saat 20.30'da yoğun bakım ünitesinde vefat etmiştir.”
 
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak yayınladığı mesajda, ''Eski Başbakanlarımızdan Adnan Menderes in oğlu Aydın Menderes’e Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.'' dedi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol