“ARÇELİK SENİNLE GURUR DUYUYOR”
“ARÇELİK SENİNLE GURUR DUYUYOR”

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; MESS Toplu İş Sözleşmesi kapsamında iş yerleri gezisine Arçelik Elektronik Fabrikasında üyelerimizle bir araya gelerek devam etti.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; MESS Toplu İŞ Sözleşmesi kapsamında iş yerlerimizde üyelerimizle buluşmaya devam ediyor. İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Arçelik Elektronik Fabrikasını ziyaret eden Genel Başkanımız Kavlak; Arçelik emekçilerine Toplu Sözleşme süreci hakkında bilgi verdi. “Süreç sizlerin bu birlik ve beraberliği ile lehimize sonuçlanacaktır” diyen Kavlak; insanca bir yaşam için sendikanız Türk Metal üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmektedir. Bu dönemde Genel Merkezimiz kaynaklı bilgileri itibar edin, başka odakların spekülasyonlarına aldırmayın, sosyal medya ve yayınlarımızda güncel olarak son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz.  İyi bir sözleşme için var gücümüzle süreci takip edeceğiz” dedi. Sözleşme konusunuda detaylı bilgiler verdi.

Arçelik Temsilcilik Odası’nı da ziyaret eden Genel Başkanımız Kavlak; burada Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Murat Salar ve Arçelik temsilcileri ile sözleşme süreci hakkında konuştu.

Beylikdüzü Arçelik emekçileri ile tek tek tokalaşarak hasret gideren Genel Başkanımız Kavlak fabrika içinde gezdiği sırada emekçiler “Başkan nerede biz oradayız, Arçelik seninle gurur duyuyor” sloganları attı.

Kavlak, “en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle” diyerek fabrikadan ayrıldı. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol