ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Bugün anneye söylenecek güzel bir söz, verilecek küçük bir hediye, ellerini öpen saygın bir yaklaşım, onlar için en büyük armağan olacaktır.


Türk-İş Genel Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Genel Başkanımız Mesajında şu ifadele yer verdi;

"Bugün Anneler Günü…

Bizleri hayata getiren, bizlerin hayat boyu zor zamanlarında yanında olan, bize yürümeyi, konuşmayı öğreten, hem başarılı hem de toplum için faydalı bir birey olmamız için varını yoğunu harcayan güzel insanların günü…

Bizler, ailenin kutsallığında annelerin yerinin çok özel bir önemi olduğuna inanıyoruz… Annelerin, Türk ailesinin temeli olduğunu düşünüyoruz… Annelerin bizlere verdiği değerin asla karşılıksız bırakılmaması gerekir.

Anneye söylenecek güzel bir söz, verilecek küçük bir hediye, ellerini öpen saygın bir yaklaşım, onlar için en büyük armağan olacaktır. Hayatın bu yorgun ve alçak gönüllü insanlarını her zaman sevgi ve saygı ile kucaklamalıyız…

Bütün kadınların, bütün annelerin, anne adaylarının bu güzel gününü kutluyor, ailenizle birlikte, sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yıllar diliyorum…”

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol