Ankara 2 Nolu Şube 2.Olağan Genel Kurulu
Ankara 2 Nolu Şube 2.Olağan Genel Kurulu

 

Ankara 2 Nolu Şubemizin 2. Olağan Genel Kurulu 7 Nisan 2012 tarihinde sendikamız Genel Merkez Konferans Salonunda yapıldı.


Genel Mali Sekreterimiz Mehmet Soyupek, çok sayıda Şube Başkanımız ve davetlinin katıldığı genel kurulda Ankara 2 Nolu Şube Başkanımız Halil İbrahim Alpoğlu yeniden şube başkanlık görevine seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurul Divan Başkanlığını yürüten Genel Mali Sekreterimiz Mehmet Soyupek, genel kurul açılış konuşmasını da; “Eğer Avrupalı olmak istiyorsak, sosyal şartı imzalamalıyız” dedi. Soyupek, konuşmasında şunları söyledi; “Türkiye’de çalışanların ve sendikaların aleyhine çıkan gelişmeler örgütsüzlükten kaynaklanıyor. Örgütlü toplum demek, bilinçli ve üretken toplum demektir. Bu nedenle ülkemizi daha ilerilere taşımak istiyorsak Avrupa Sosyal Şartı’nda yer alan örgütlenme ile ilgili maddeleri imzalamalıyız”. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol