ALTUNDAĞ FORD OTOSAN’IN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI
ALTUNDAĞ FORD OTOSAN’IN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Sendikamız Türk Metal'in örgütlü olduğu Ford Otosan’ın bu yıl 12’ncisini düzenlediği Ford Otosan’ın Yıldızları Ödül Töreni, 5 Temmuz 2023 tarihinde Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleştirildi. İlki 2011 yılında düzenlenen ve 3 yıldır pandemi nedeniyle fiziki olarak toplanamayan ödül töreninde bugüne kadar 1320 çalışana ödül verilirken, bu yıl Ford Otosan’ın Gölcük, Yeniköy, İnönü ve Kartal Fabrikalarında çalışan 183 üyemize 2022 yılında gösterdikleri performans nedeniyle Ford Otosan Yıldızı Ödülü takdim edildi.

Gölcükte düzenlenen törende kısa bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ, Genel Başkanız Pevrul Kavlak’ın selam ve tebriklerini iletirken, törende ödül alan üyelerimize başarılarının devamını diledi. Altundağ, daha sonra ödüle hak kazanan üyelerimizin bir bölümüne ödüllerini takdim etti. Tören, ödüllerin takdiminin ardından günün anısına çekilen toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Törene, Ford Otosan Lideri ve Yönetim Kurulu Üyesi Güven Özyurt, İnsan Kaynakları ve Dönüşüm Lideri Başak Çalıkoğlu Akyol, İnsan Kaynakları Direktörü Ali Rıza Aksoy, Gölcük Şube Başkanımız Mehmet Şener, Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanımız Orhan Demir, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanımız Serkan Gül, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz, işyeri sendika temsilcilerimiz ile birlikte çok sayıda Ford Otosan çalışanı üyemiz katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol