30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIKUTLU OLSUN
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIKUTLU OLSUN

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Türk Metal Yönetim Kurulu adına 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı, mesajında şu ifadelere yer verdi


Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahraman milletimizin verdiği bağımsızlık mücadelemizin sonuç bulduğu 30 Ağustos 1922; Türk Milleti için en mutlu günlerden biridir.

Şartlar ne kadar ağır ve zor olsa da, hatta zafer imkânsız olarak görülse de muzaffer olduk. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine emperyalizme karşı verdiğimiz bu savaş sonucu Millet olarak yoktan bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti oluşturduk.

Bütün dünyanın birlik olup yok etmek istediği bu Yüce Millet; birlik, bağlılık ve vatan aşkı ile her türlü zorluğa karşı koymuştur. Tek başına bu mücadeleyi veren bu ruh hala dimdik ayaktadır. Ülkemizin üstünde oynanan her türlü oyuna karşı, ipleri yabancıların elinde olan kalleşçe saldırılarla beslenen taşeron terör örgütüne karşı da birlik ve beraberliğimizden asla vazgeçmeyeceğiz,  bu ruhla karşı koymaya devam edeceğiz.

Bu güzel ülkeyi bizlere bırakan ve emanet eden şanlı ecdadımızın torunları olduğumuz için büyük gurur duyuyoruz. Bizlere düşen; bu emaneti gelecek nesillere aldığımızdan daha ileri bir seviyeye taşıyarak emanet etmektir.

Nesiller boyu Türk Milletimizin gururla, şanla, şerefle kutlayacağı bu güzel gün, başta metal işçileri olmak üzere, yeryüzünde yaşayan ve Türk’üm diyen herkese kutlu olsun.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol