2013 YILI MASAYA YATIRILDI
2013 YILI MASAYA YATIRILDI

Bölge temsilcilerinin de katıldığı Başkanlar Kurulumuz 2012’nin değerlendirilmesi, 2013’ün projelerinin ve yol haritasının daha detaylı görüşülmesi amacıyla Genel Merkezimizde toplandı. 


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın Başkanlığındaki Başkanlar Kurulu Toplantımız bir gün sürdü.

Türk Metal Başkanlar Kurulu 2012 yılını değerlendirdi. TİS sürecinin başlamasından itibaren geçen sürecin analiz edildiği toplantıda Şube Başkanlarımız ve Bölge Temsilcilerimiz kendi bölgelerindeki durum hakkında bilgi verdiler. Genel merkez olarak yaptığımız faaliyetlerin de özetinin sunulduğu, TİS süreci ile ilgili teşkilatın görüşlerinin yansıtıldığı toplantıda Genel başkanımız Pevrul Kavlak konu ile ilgili tek tek notlar aldı.

Toplantıda 2013 yılının projeksiyonu da yapıldı. 2013 yılında yapılması gereken başlıca faaliyetler görüşüldü. Önümüzdeki yıla ait plan ve programın çıkartıldığı değerlendirmede Genel Başkanımız Kavlak “durmadan, takılmadan hep beraber TİS sürecini tamamlayıp önümüze bakacağız, üyelerimizle birlikte tek bilek ve tek vücut olmaya devam edeceğiz” dedi.

2012 yılı son Başkanlar Kurulu toplantısında “büyük olanın değil, hızlı olanın önde olacağı” prensibi çerçevesinde üyelerimiz için Türk Metal’in bütün imkânlarını seferber edeceği özellikle vurgulandı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol