15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz 2016 gecesi, hain bir grup ülkemize ve halkımızın iradesine karşı alçakça bir darbe girişiminde bulundu. Ama milletimiz, bütün Dünya’ya örnek olacak şekilde bu girişimin karşısında durdu. Hainlere karşı verilen o amansız mücadelede sendikamız Türk Metal de iki şehit verdi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin altıncı yıldönümü münasebetiyle Sendikamız Yönetim Kurulu bir mesaj yayımladı. Yönetim Kurulumuzun mesajında şu ifadelere yer verildi: “15 Temmuz 2016 gecesi çeteleşmiş hain bir grup, halkımızın iradesine karşı alçakça bir darbe girişiminde bulundu. Ancak bu hain girişim, halkımızın direnciyle ve kahramanca mücadelesiyle bastırıldı. Ülkesini canı pahasına koruyan bu aziz millet her türlü övgü ve takdiri fazlasıyla hak etmektedir. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize milletçe minnettarız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Arçelik işyeri sendika temsilcimiz Medet Ekizceli ve sosyal tesis çalışanımız Erhan Dural kardeşlerimizle birlikte demokrasi uğruna şehit olan tüm kahraman kardeşlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz”.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol