14. ÇOCUK MECLİSİ TOPLANDI
14. ÇOCUK MECLİSİ TOPLANDI

Metal Çocuk Arkadaş Kulübü 14. Çocuk Meclisi 14 Temmuz’da Ankara Büyük Anadolu Termal Otel’de toplandı. Etkinlikler 20 Temmuz’a kadar sürecek.


Sendikamızın geleneksel olarak düzenlediği ve sosyal sendikacık anlayışımızın bir gereği olan çocuk meclisi toplantılarının 14.’sü 14 Temmuz’da Ankara Büyük Anadolu Termal Otel’de toplandı. Ailelerinin ve şubelerinin özlemle ve heyecanla uğurladığı çocuklarımız Ankara’ya ulaşarak etkinliklere başladılar. 20 Temmuz tarihine kadar sürecek etkinliklerde, spor eğitimleri, yarışmalar, kişisel gelişim kursları, kültürel ve sanatsal aktiviteler düzenlenecek. Yurtiçinden 480 Metal Çocuk Arkadaş Kulübü üyesinin katıldığı etkinliklere, yurtdışından da 70 çocuk katıldı.

17 Temmuz Çarşamba günü açılış toplantısının yapılacağı Metal Çocuk Arkadaş Kulübü 14. Çocuk Meclisinde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak çocuklara hitaben bir konuşma yapacak. Çocuklara; kendilerine, ailelerine ve ülkelerine faydalı bir birey olmaları ve kaliteli bir hayata sahip olmak için gerekenler konusunda mesaj verilecek…

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol