10.000’e yakın Üyemiz Otellerimizden Faydalandı
10.000’e yakın Üyemiz Otellerimizden Faydalandı

Türk Metal Sendikası, sosyal sendikacılığın en iyi örneklerini vermeye devam ediyor. Sendikamızın Didim, Girne, Ankara ve Ereğli'deki otellerinde bu yaz 10.000'e yakın üyemiz indirimden yararlanarak tatillerini yaptı.


 

2011’de 6500 Kişi Didim Büyük Anadolu’da tatil yaptı

Türk Metal Sendikası’nın Ege’deki yatırımı olan “Didim Büyük Anadolu Resort Otel’de” 2011 yılının yaz aylarında Türk Metal üye indiriminden faydalanma yoluyla 6 bin 500 üyemiz ve ailesi tatil yaptı.

Didim Büyük Anadolu Resort Otel; 5 yıldızlı, denize sıfır, bir koy içinde açık kapalı yüzme havuzları ve SPA ve spor merkezleri ile, oyun alanları ile bu sene de üçüncü sezonunda Türk Metal üyelerinin gözdesi oldu. 

10.000’e yakın üyemiz otellerimizden faydalandı…

Üyelerimizin hemen tamamı tatillerini bir hafta olarak yaparken, Girne Büyük Anadolu Otel’de, Ankara’da Büyük Anadolu Otel’de ve Ereğli Büyük Anadolu Otel’de çok sayıda üyemiz indirimden yararlanarak tatillerini yaptılar. Bu yıl toplamda 10 bine yakın üyemiz Türk Metal’in yatırımlarını değerlendirerek tatil yapmış oldu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol