1 MAYIS’TA BURSA KENTMEYDANINDAYIZ…
1 MAYIS’TA BURSA KENTMEYDANINDAYIZ…

Türk-İş ve Kamu-Sen 1 Mayıs’ı Bursa Kent meydanında kutluyor. Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu ve Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un konuşmacı olarak yer alacağı 1 Mayıs kutlamalarına Bursa ve çevre illerden yoğun katılım bekleniyor.


Üyelerimizin yoğun olarak bulunduğu illerden biri olan Bursa’daki 1 Mayıs kutlamalarına Türk Metal’den yoğun katılım bekleniyor. Saat 10.30’da 3 ayrı noktada buluşacak olan Türk Metal üyeleri 11.15 itibariyle Darmstat caddesinde kortej yürüyüşüne katılarak saat 12.00 Kent Meydanında yerlerini alacaklar. Türk-İş Genel Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın da yer alacağı kutlamalar Saat 13.00 itibariyle tamamlanacak.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde iş için, ekmek için, barış için, daha yaşanılır bir dünya için Türk Metal olarak biz de meydanlarda sesimizi yükselteceğiz. El ele, kol kola dayanışma içinde, işçilerin bayramında, bu dünyada biz de varız diyeceğiz. Bütün emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun…

1 Mayıs Programı

Saat 10.30    Türk Metal Bursa Şubeleri 3 ayrı noktada toplanacak…     
                        Toplanma noktaları; Bursa TEDAŞ önü, Merinos Stadyum
                        yanı ve Kültür Parkı köşesi

Saat 11.15    Darmstat Caddesi’nde kortej yürüyüşüne katılım.

Saat 12.00   1 Mayıs Kutlamalarının merkezi Bursa Kent Meydanında
                        toplanma.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol