Kayseri

2017 BİLARDO TURNUVASI
2017 BİLARDO TURNUVASI

Şube Başkanımız Ali GÖKKAYA, üyelerimizin sosyal ve kültürel anlamda her kulvarda var olmaları ve eğlenceli vakit geçirmeleri hususunda Bilardo Turnuvası etkinliği geçekleştirdi.

Dünya Sağlık Örgütü diyor ki; "Sağlık, yalnızca hasta veya sakat olmamak değil bedenen, ruhen ve sosyal yönlerden tam bir iyilik halidir" Dünyanın kabul ettiği bu tanımdan hareket ile üyelerimizin aynı zamanda ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik hali içinde olmasına katkıda bulunmak için Bilardo Turnuvasını gerçekleştirdik.

Şube Başkanımız Ali GÖKKAYA 30 Eylül 2017 tarihinde, Bilardo Turnuvası açılışına katılarak bizi onurlandıran Hes Kablo A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Muharrem YERER, Boydak Holding İnsan Kaynakları Müdürü Yücel DOĞAN, Türk-İş il Temsilcisi ve Koop-İş Şube Başkanı İdris GÜVEN, SİS Eko Trenkking grup sorumlusu antrenörü Mustafa GÖÇER, Kayseri Bilardo Federasyonu sorumlusu ve işletmeci Mehmet BAHÇECİ, Sosyal Faaliyetler Kulüp sorumlumuz Mehmet TAŞDEMİR, turnuva hazırlıkları sırasında emeklerini esirgemeyen üyelerimize ve yerel basınımıza çok teşekkür ediyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol