Gemlik

2013 Bursa Kalite Büyük Ödülü Ficosa Otomotiv’in
2013 Bursa Kalite Büyük Ödülü Ficosa Otomotiv’in

KalDer Bursa Şubesiyle Bursa Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (BUSİAD) işbirliğinde 12 yıldan bu yana düzenlenen ve bu yıl “Yolculuk Nereye” ana temasıyla 18 Nisan’da başlayan Kalite ve Başarı Sempozyumu, 19 Nisan’da “2013 Bursa Kalite Ödülleri”nin dağıtılmasıyla sona erdi.

Bursa Kalite Ödül süreci 26 Eylül 2013 Perşembe günü düzenlenen basın toplantısı ve ardından gerçekleşen paylaşım toplantısı ile başlamıştı. Sürecin başlamasıyla başvurular alınmış, ardından kuruluşların eğitimleri gerçekleşmişti. Eğitimler sonrasında kurumların hazırlamış olduğu başvuru dokümanları, ödül sürecinde EFQM mükemmellik modeli ve değerlendirmesi hakkında eğitim almış deneyimli değerlendiriciler tarafından masa başında değerlendirilmiş 24 Mart– 04 Nisan 2014 tarihleri arasında da kurumlara saha ziyareti gerçekleşmişti. Saha ziyareti sonrası değerlendiricilerin yaptığı son uzlaşım toplantı sonuçları Bursa Kalite Ödülü Yürütme Kurulunda değerlendirilerek nihai kararı vermek üzere Bursa Kalite Ödül Jürisi onayına sunulmuş ve ödül alacak kurumların belirlenmesi ile de 2013 Bursa Kalite Ödül süreci sona erdi.

Açıklanan Sonuçlara Göre;

Yaklaşık 3 yıl aradan sonra özel kurum kategorisinde;

Ficosa Otomotiv 2013 Bursa Kalite Büyük Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Ayrıca Kurumlar Kategorisinde;

Geçen yılda aynı sürece başvurup başarı ödülü alan “Gemlik Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi”, iyileştirmelerini yaparak sürece tekrar başvurmuş ve 2013 Bursa Kalite Büyük Ödülü’nü almaya hak kazandı.

U.Ü. Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu” da 2013 Bursa Kalite Başarı Ödülü almaya hak kazandı

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol