Biga 1 Nolu

2014 Yılı Kurslarımız Başladı
2014 Yılı Kurslarımız Başladı

Şubemizin 4 yıldır düzenlemekte olduğu ve İçdaş işyerinde çalışan üyelerimizin ilköğretim 4-5-6-7-8. sınıflarında okuyan çocuklarının okul derslerine takviye amaçlı Halk Eğitim Müdürlüğü eğitmenlerince verilen İngilizce – Matematik ve Bilgisayar kurslarının 2014 yılı eğitimleri 22 Şubat Cumartesi günü 120 öğrencinin katılımı ile başladı.

Açılış Konuşmasında Şube Başkanımız Osman Akkurt öğrencilere şu açıklamalarda bulundu:

Sevgili çocuklar,

Sizler bizim geleceğimizsiniz. Çağımız bilgi çağı öğrenmenin yaşı yok. Biz sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Biz Türk Metal Sendikası olarak üyelerimize verdiğimiz değeri onların değerleri olan eşlerine ve siz çocuklarına da vermek istiyoruz. 4 yıldır Biga’mızda uyguladığımız Eğitim Projelerinden başarılı sonuçlar aldık. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda farklı alanlarda da kurslar düzenleyeceğiz. Umarım faydalanırsınız.

Sevgili çocuklar,

Anne ve babalarınızın imkânları kısıtlı elbette onlarda isterler ki çocuklarının daha iyi bir eğitim almasını. İnşallah sizler bu kursta başarılı olarak onları mutlu edersiniz. Bizim ve ailelerinizin sizlerden isteği okumak, öğrenmek, vatanımıza ve milletimize faydalı birer birey olmanızdır. Bunun için hedefiniz hep okumak yine okumak olmalıdır. Sizler inanacak ve başaracaksınız buna tüm kalbimizle inanıyoruz. Hepinize bu kursumuzun hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini diliyorum. Bizleri ve ailenizi başarınızla onore etmenizi temenni ediyorum.  

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol