VESTEL ŞUBEMİZİN KURULUŞU GERÇEKLEŞTİ
VESTEL ŞUBEMİZİN KURULUŞU GERÇEKLEŞTİ

Sendikamız Türk Metal, metal işkolunda verdiği başarılı örgütlenme mücadelesi ile üye sayısını günden güne artırıyor. Üye sayısı 300 binleri bulan Sendikamız, artan üye sayısına paralel olarak teşkilat yapısını da güçlendirerek üyeleri için daha ulaşılabilir olmaya devam ediyor.

Sendikamızın, Manisa’da faaliyet gösteren  ve ülkemizin en önemli beyaz eşya ve elektronik üreticilerinden biri olan Vestel’de son olarak 7 Eylül 2021’de başlattığı örgütlenme mücadelesi, 3,5 yıllık sürecin ardından 30 Ocak 2024 tarihinde imzalanan toplu iş sözleşmesi ile tamamlamıştı.

Kurulduğu günden bu yana sendika bulunmayan Vestel’de çalışan 17 bin işçiye daha iyi hizmet verebilmek adına, Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla 14 Mart 2024 tarihinde Sendikamızın 35. şubesi, Vestel Şubesi adıyla kuruldu. Vestel Şubemizin kuruluşunun duyurulduğu toplantıya, Genel Başkan Yardımcımız Mürsel Öcal, Genel Sekreterimiz Taliphan Kıymaz, Manisa’da faaliyet gösteren şubemizin yöneticileri ile Vestel Şube yönetimi katıldı.

Vestel Şubemizin Şube Başkanlığına Suat Öztürk, Şube Sekreterliğine Bekir Düzgün, Şube Mali Sekreterliğine Can Nurel, Şube Teşkilatlandırma Sekreterliğine Erdeniz Özkan ve Şube Eğitim Sekreterliğine Safiye Alıcı getirildi.

Yeni kurulan Vestel Şubemizin teşkilatımıza ve metal emekçilerine hayırlı olmasını diliyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol