TAZİYE ZİYARETLERİ
TAZİYE ZİYARETLERİ

Onursal Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın vefatının ardından 26 Şubat 2024 Pazartesi günü Genel Merkezimizin yanında bulunan Grand Mercure Otel’de taziye proğramı düzenlendi. Programa TESK Yönetim Kurulu Başkanı Bendevi Palandöken, TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç, Eski Milletvekili Sinan Oğan, STK temsilcileri, örgütlü olduğumuz işyerlerinin temsilcileri, akademisyenler, gazeteciler, sanatçılar, sendika çalışanları ile çok sayıda üyemiz katıldı. Kur'an-ı Kerim okunan ve dualar edilen programda, Genel Başkanımız Uysal Altundağ, Sendikamız Yönetim Kurulu üyeleri, Kavlak Ailesi, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ile Konfederasyona bağlı Sendika Başkanları hazır bulundu.

Taziye ziyaretleri 27 Şubat 2024 Salı günü de devam etti. Genel Başkanımız Uysal Altundağ, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kavlak ailesi ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı genel merkezimizdeki makamında ağırladı. Genel Başkanımız Uysal Altundağ, daha sonra sırasıyla Dok Gemi-İş Sendikası Genel Başkanı Necip Nalbantoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Yönetim Kurulu üyelerini, Eski Milletvekili Yılmaz Ateş, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Yazıcı, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun taziyelerini gün içinde kabul etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol