TEMSİLCİ ÇALIŞTAYLARI TAMAMLANDI
TEMSİLCİ ÇALIŞTAYLARI TAMAMLANDI

Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında başlayacak Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri öncesi, Toplu İş Sözleşmesi Temsilci Çalıştaylarımız 28-29 Ağustos 2023 tarihlerinde bölgelerde toplandı. Toplantılara Şube Kurullarımız ile MESS’e bağlı işyerlerinde görev alan 800’e yakın işyeri sendika temsilcimiz katıldı.

Temsilci Çalıştaylarımız Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş başkanlığında Çerkezköy’de, Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ başkanlığında Gebze’de, Genel Başkan Yardımcımız Mürsel Öcal başkanlığında Eskişehir ve İzmir'de, Genel Başkan Yardımcımız Mesut Erdem başkanlığında Bursa’da yapıldı.

Bölgelerde gerçekleştirilen toplantılar Genel Başkan Yardımcılarımızın açılış konuşmaları ile başladı. Konuşmalarda Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın selam ve dayanışma dilekleri iletildi.

Ardından kurulan çalışma masaları ile temsilcilerimizin en güncel talep ve düşünceleri alındı.

Sendikamız ile MESS arasında imzalanacak olan 2023-2025 Grup Toplu İş Sözleşmesi taslağımıza son şekli vermek üzere ise yarın (30 Ağustos 2023 tarihinde) Başkanlar Kurulumuz toplanacak.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol