MKE AŞ'DE 20. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ ANLAŞMAYLA SONUÇLANDI
MKE AŞ'DE 20. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ ANLAŞMAYLA SONUÇLANDI

5 Mayıs 2023 tarihinde imzalanan Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü’nün imzalanmasının ardından MKE AŞ işyerimizle ilgili müzakerelere devam edildi. Sendikamız TÜRK METAL ile Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) arasında yapılan müzakereler sonucunda Çerçeve Anlaşma Protokolüyle Ücret ve sosyal ödemelere yapılan zamlara ilave olarak, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın girişimleri ve yönlendirmeleriyle yürüttüğümüz müzakereler sonucunda, yeni kazanımlar elde ettiğimiz toplu iş sözleşmesi bugün (20 Temmuz 2023) imzalandı. 


TÜHİS Genel Sekreteri Sayın Adnan Çiçek, TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Yılmaz, MKE AŞ Genel Müdür Yardımcısı Melik Murat Kanat, MKE AŞ İnsan Kaynakları Direktörü Fahrettin Şengör’ün yer aldığı son toplantıda Sendikamızı Genel Başkan Yardımcımız Mürsel Öcal başkanlığında , Kırıkkale Şube Başkanımız Levent Öztürk, Ankara 3 No’lu Şube Başkanımız Nihat Zengin ve Toplu İş Sözleşmeleri Daire Başkanımız Mahsun Turan’dan oluşan bir heyet temsil etti. 


20. Dönem Toplu iş Sözleşmemizin MKE AŞ işyerinde çalışan üyelerimize MKE AŞ İşyerimize ve Sendikamıza hayırlı olmasını dileriz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol