İSTANBUL KIZ ÖĞRENCİ YURDUMUZ HİZMETE GİRDİ
İSTANBUL KIZ ÖĞRENCİ YURDUMUZ HİZMETE GİRDİ

Hayata geçirdiği projelerle birlikte üyelerinin aileleriyle birlikte yaşamını kolaylaştırmayı amaçlayan sendikamız Türk Metal, üye çocuklarının barınma sorunu giderebilmek adına çalışmalarına devam ediyor.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın, “Geleceğimizin umutları olan çocuklarımız için çalışıyoruz. Onların iyi bir eğitim alması, eğitim hayatlarında sorunlarının olmaması için projeler hazırlıyoruz. Çocuklarımız artık nerede kalacağım derdinden kurtulacak, Türk Metal ailesinin güvencesinde olacak” ifadeleriyle müjdelediği öğrenci yurtlarının ikincisi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde İstanbul’da hizmete girdi.

Türk Metal üyesi metal işçilerinin İstanbul’da eğitim hayatını devam ettiren kız çocuklarına, güvenli ve kaliteli bir hizmet verecek şekilde planlanan Büyük Anadolu İstanbul Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda, 44 adet 3 kişilik ve 1 adet engelli odası bulunuyor. Toplamda 133 kız öğrencinin konforlu odalarda konuk edildiği yurtta, kahvaltı, çamaşır yıkama/kurutma hizmetleri, özel çalışma ve çizim odaları gibi birçok imkân sunuluyor.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol